William & Emanuel

William & Emanuel

Advent

November 2011Skapad av Christina Dahlström lör, november 26, 2011 21:00:13

Som jag alltid säger så flyger tiden iväg. Det är lite fullt upp för familjen Dahlström för tillfället eftersom vi håller på att renovera huset, städar lägenheten för fullt inför alla visningar, jobbar heltid och försöker umgås så mycket det bara går med våra småprinsar.
Morfar Sture har fyllt år så då var vi där på besök och hela familjen med moster och morbror var där. Sen fick William och Emanuel sova över där själv för första gången och självklart visar dom upp sin fina sida och sov jätte bra. Tyvärr hostade dom en hel del så mormor hade inte fått sova.
Dom är busigare än nånsin och klättrar på allt och nyfikenheten växer. Det är så häftigt att dom förstår vad man säger nu så även om de inte kan prata så kan vi kommunicera. Dom har båda haft en släng av magsjuka så vi blev hemma från dagis i ungefär en vecka totalt. Nu är dom friska och har gått på dagis denna veckan vilket är skönt och nu får vi hoppas att det är den enda magsjukan de kommer få i vinter =) Jo jag vet, ytterst otroligt.
I huset så är badrummet snart klart för att sätta kakel. Vår hantverkare är jätte duktig och jobbar på utav bara den. Sen måste man vara där mest varenda dag så att han inte gör något tok, som en låda nånstans. Jag berättar mer om det en annan gång. Vårt sovrum är helt färdigt, vi har målat lister, garderober, tak och tapetserat om. Farfar Leif har hjälpt oss en massa. Mormor Annica är också där och river tapeter så både barnrum och hall är påbörjade. Jag ska lägga upp bilder sen så ni får se före och efter, men jag väntar till sen annars skickar ni hem arga snickaren till oss för ungefär så ser det ut i dagsläget. Idag var vi där och gjorde lite höst och adventsfint på tomten så det känns skönt. Även lägenheten har blivit adventsfin.
Till nåt helt annat, Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel var på mitt jobb häromveckan på studiebesök. Det var jätte häftigt. Då fick vi doktorander på FSCN berätta om vad vi jobbar med och dom ställde väldigt bra frågor. Det var minst sagt pirrigt att få prata med dom för att inte tala om alla fotografer som knäppte kort samtidigt. Det är inte alla dagar man får så fint besök.