William & Emanuel

William & Emanuel

Dagiskompisar

Oktober 2012Skapad av Christina Dahlström mån, oktober 29, 2012 12:56:46

Här har vi bästa vännerna som dom själv säger. William och hans bästis Mira och sen kommer Emanuel och hans Line. Jag måste säga att dagisgruppen är väldigt bra, många fina barn. Eftersom hela gruppen på 15 barn är i samma ålder (2,5-3) så betyder det såklart en hel del fajter också. Det är inte bara hemma dom är trotsiga utan det är en hel del som händer på dagis också.
Imorse blev vi less när vi lämnade dom för återigen så är det ingen fröken som kan ta våra barn. Dom har kommit in en period när de är svåra att lämna, de blir ledsen osv och då vore det bra om en fröken kan komma och hjälpa till. Imorse satt en fröken vid frukostbordet och de två andra gjorde inget särskilt så de skulle såklart ha tagit med barnen och gjort något. Det tog oss nästan en halvtimme innan vi kände att det gick att gå därifrån. Man kan ju inte gå när dom är ledsna och ingen till synes tänker ta hand om dom. Vi ska ta det med dom naturligtvis, så här kan det inte vara. Bara för att våra killar normalt sett är lättsamma att lämna så måste dom få lite extra när dom väl också blir ledsen!

William och Mira

Oktober 2012Skapad av Christina Dahlström tis, oktober 09, 2012 17:07:41

Mira är en tjej på dagis som är så himla gullig och rolig. Hon springer och kramar killarna i massor och sa igår att hon älskade Emanuel. Efter det gick hon till Fredrik och sa: "Vilka fina byxor du har". Hon brukar komma springande emot oss när vi kommer och ge oss en kram, hon är hur söt som helst. William och hon har nåt speciellt. De leker väldigt bra ihop och Mira är en av få som han kan gå hand i hand med en längre sträcka. Våra killar har verkligen hamnat i en dagisgrupp med fina barn.