William & Emanuel

William & Emanuel

Mammas älsklingar

April 2011Skapad av Christina Dahlström lör, april 28, 2012 09:34:28

Igår kväll när jag satt och jobbade fick jag ett sms med denna underbara bild, då blev mamma glad smiley

Glad Påsk!

April 2011Skapad av Christina Dahlström sön, april 24, 2011 09:48:33

På långfredag så var vi och hälsade på hos farmor och farfar. Det var helt fantastiskt väder och vi var ute flera timmar. Pojkarna fick åka skrinda på gräsmattan och farfar skjutsade dom.

Påskafton var nog ännu varmare och då hade vi picnic på Bänkåsviken med våra vänner Johan, Helena, Theo, Henke och Maria. Dessutom var Johans mamma på besök och Marias syster med familj. Vi grillade och njöt av både utsikten och solen. Pojkarna fick sitta och leka med sanden, pinnar och kottar och tyckte det var superroligt. Vi lät dom ha napparna för annars skulle Bänkåsviken inte ha någon sand kvar =)

På kvällen så tog vi en långpromenad i Haga, fortfarande 20 grader varmt!!!! Vi stannade och gungade på ett ställe och William & Emanuel var på så himla bra humör.

Våra älsklingar

April 2011Skapad av Christina Dahlström lör, april 16, 2011 22:52:09


Underbara tvillinggänget

April 2011Skapad av Christina Dahlström lör, april 16, 2011 22:47:08

Nu har vi varit och fotograferat alla underbara tvillingbarn hos Carina Vallin. Det var inte det lättaste att få med alla på en bild. Från vänster på golvet har vi Ivar, Edvin, Arvid, Greta, Emanuel och William. På bänken sitter Astrid och Linnea (tror det är Astrid till vänster, rätta mig om jag har fel Sandra). Det är så roligt att se hur alla barn utvecklas och det händer mycket samtidigt när vi träffas, dom står, kryper, klappar händer, skrattar, gråter, busar, rullar, vinkar, luggas, petar varann i ögonen osv. Ni kan ju tänka er hur lätt det var för fotografen att hinna få till en bra bild, otroligt underhållande =) Foto: Carina Vallin

Vi lever

April 2011Skapad av Christina Dahlström tis, april 12, 2011 21:30:21

Vi blev såklart sjuka hela familjen med hög feber i många dagar och hosta. Grabbarna fick en släng av maginfluensa också inbakat men jag klarade mig från det. Det är verkligen ingen lek att vara sjuk själv och sen ta hand om två sjuka barn....riktigt jobbiga veckor har det varit. William blev som vanligt sjukast och var så klen förra veckan att han inte ville leka, ja det gick inte få honom att skratta ens. Han hade över 39 graders feber i 6 dagar och ett dygn över 40 stackarn. Det har blivit många dagar i pyjamas. På bilderna nedan så ser man hur dom myser med sina nya stora gosehundar. Dom går upp i falsett när dom pratar med hundarna, kramar dom och klappar dom på huvudet =)

Äntligen så mår vi bättre hela familjen och nu får vi hoppas att det förblir så.

Förra lördagen så tog jag med mig William (Emanuel var sjuk) och var på Birsta med mormor och morfar. Det var jätte mysigt och va enkelt allt är när man har en enkelvagn och ett barn att dra runt. Jag tror att det kan vara bra för barnen också att få vara själva ibland och bli lite extra ompysslad. I helgen var jag och Emanuel till Indal och träffade alla tvillingkompisar och då var William hemma sjuk. Det är så roligt att träffa alla familjer, det känns verkligen som vi kännt varandra jätte länge även om det bara är ett år. Himla härliga kompisar vi fått. Idag var Fredrik med grabbarna till Kobbe i Tunbyn och träffade alla tvillingar. Det märks verkligen hur roligt dom tycker att det är att få vara med andra barn och leka med andras roliga leksaker.