William & Emanuel

William & Emanuel

Premiärtur

Juni 2011Skapad av Christina Dahlström tor, juni 30, 2011 22:13:12

Idag hände det äntligen, första båtturen för pojkarna. Eftersom jag och Fredrik mer eller mindre bor i båten på sommaren så kändes det roligt att se hur William och Emanuel skulle reagera när de åker båt. Igår när vi var på Himlabadet så testade vi deras flytvästar för att se så att dom fungerar och att dom flyter bra på rygg. (Vissa flytvästar vänder barnet åt fel håll, så det är jätte viktigt att kontrollera det.)

Morbror Christer följde med så vi kunde ha varsin kille i knä när Fredrik körde. Först så såg dom fundersam ut men det släppte snart och då tyckte dom det var jätte roligt. Hur söta som helst var dom!

Händer mycket

Juni 2011Skapad av Christina Dahlström tor, juni 30, 2011 22:01:51

Dom tränar för fullt att stå, släpper taget bra många sekunder men dom vågar inte sig iväg än. Däremot så springer dom nästan runt möbler och väggar så det är bara modet det sitter i. Nu har dom jätte roligt med varann, vi hör ofta hur dom skrattar och skrattar. Flera morgnar nu har vi vaknat till barnskratt, dom sitter och leker i varsin säng. Det är bara att hoppas det håller i sig för dom är på så otroligt bra humör nu våra charmtroll.

Plask i värmen

Juni 2011Skapad av Christina Dahlström tor, juni 30, 2011 21:53:20

Vilken värme det varit denna vecka! Pojkarna har fått badat nästan varje dag och det älskar dom verkligen. Det är så underhållande och se hur dom plaskar, skvätter och har roligt. Poolen dom fick i Töva hos farmor och farfar är stor så mamma får också plats...mmmm ljummet vatten, härligt smiley.

Vi har även varit på himlabadet och badat i utepoolerna. Det var också supermysigt så det kommer vi göra många gånger i sommar. Grabbarna fick varsin UV dräkt så att dom är skyddad från solen. Sen låg vi på en filt i skuggan och myste. Det blåste i träden, luften var perfekt varm och ni vet den där känslan man har när man badat länge.....ja det känns som man är barn på nytt.

Nu är jag ledig i två månader med mina älsklingar och det känns underbart.

Vi älskar vår mamma!

Juni 2011Skapad av Fredrik Dahlström tis, juni 28, 2011 12:56:50
Igår var grabbarna helt tokiga hela dan. Jag tror faktiskt aldrig de har varit på så bra humör. Klicka på länken för att se filmen


http://www.thetwins.se/Sequence01.mov

Hur söt kan man bli

Juni 2011Skapad av Christina Dahlström sön, juni 26, 2011 08:07:35

Här kommer ett par bilder av hur dom ser ut när dom sover. I alla möjliga och omöjliga ställningar sover dom =) Vi står ofta och myser och småskrattar när vi tittar på dom när de sover. Barn kan verkligen få det att se så skönt ut hur dom än ligger smiley.

Tvillingträff i Tunbyn

Juni 2011Skapad av Christina Dahlström sön, juni 26, 2011 08:02:08

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade sidan. Av någon underlig anledning så går tiden så fort. Jag ska försöka berätta om våra små sötnosar lite oftare nu när jag kommer vara ledig. Jag jobbar en vecka till och sen blir det två månaders ledighet! Jag har nästan samma känsla i kroppen som när man var liten och fick sommarlov.

Vi hade en jätte mysig dag i Tunbyn lördag 11 juni. Först och främst måste jag berätta att deras tomt är helt fantastisk, en enda stor blomstrande trädgårdstomt med alla möjliga fruktträd. Där fick barnen bada i pool, gunga, vi fikade i skuggan, vi vuxna badade i ljungan och det var riktigt skönt. Det var nästan 30 grader varmt så efteråt så kändes det skönt att ha badat iaf. Eftersom 3 av 4 tvillingpar fyllt ett år så firade vi dom. Även jag och Anne-Lie hade fyllt år så Sandra och Elin firade oss också =) På kvällen när alla barn sov, ja eller nästan alla barn, så åt vi en underbar grillmiddag i deras uterum. Det var en riktig sommardag, jätte härlig.

Reportage i Dagbladet

Juni 2011Skapad av Christina Dahlström tis, juni 07, 2011 17:57:48

Idag så kan ni läsa om våra barn och alla deras tvillingkompisar i Dagbladet. Både ST och Dagbladet tyckte att det var så roligt och speciellt att vi träffas så ofta med alla tvillingbarn så dom ville göra ett reportage. I ST kommer reportaget troligen till helgen. Vi var i Tunbyn där Anne-Lie och Kobbe bor. Deras tomt är så fantastiskt vacker och på lördag ska vi få komma dit igen och då blir det kalas för alla barn som fyllt 1 år. Det är guld värt för oss att vi fått lära känna de andra familjerna.

http://dagbladet.se/nyheter/sundsvall/1.3360291-fyra-par-tvillingar-blev-borjan-pa-vanskapen