William & Emanuel

William & Emanuel

Vårt hus - barnrum

September 2012Skapad av Christina Dahlström sön, september 30, 2012 16:14:58
Jag skulle vilja visa hur vårt hus ser ut för alla som inte varit här och hälsat på. Först av allt så skulle jag och Fredrik vilja säga tack än en gång för all hjälp. Vi har en helt fantastisk familj och jätte fina vänner som hjälpt oss renovera i princip hela huset, varit barnvakt, flyttstädat huset, flyttstädat lägenheten, flyttat hela vårt bohag osv. Det var väldigt mycket jobb med detta och vi är så tacksamma för all hjälp vi fått.



Jag har satt ihop bilder på hur det såg ut innan, under och efter renovering. För att göra detta så enkelt som möjligt att följa så tar vi ett rum i taget. Barnrummet som ni ser var grönt med bruna fönsterkarmar och de hade tapetserat ända upp till taket, alltså även snedväggen. Det tog sin lilla tid att få bort all tapet och vi höll nästan på att spackla ihjäl oss i detta rum. William och Emanuel delar detta rum för det är ganska stort. Det är två identiska rum från början så vi kan sätta upp en vägg när de vill ha varsitt rum sen.