William & Emanuel

William & Emanuel

Dag 1

November 2014Skapad av Christina Dahlström sön, november 16, 2014 15:39:32

Dagen började med att Fredrik for och hyrde oss en bil. Efter att ha suttit en hel dag på tåg och flyg så startade vi första dagen i USA med en lekpark vid havet i Oakland. Det var jätteskönt att få frisk luft och för pojkarna att springa av sig. Gräsmattorna är väldigt gröna fast det är höst här. Luften är ungefär som svensk vår-sommar, lite kyligare på morgon och kväll men runt 20 på dagen i skuggan. Solen värmer jätte mycket så när den kommer fram är det som riktig sommar.
Därefter packade vi bilen med alla resväskor och for över till Foster City för att inhandla bilbarnstolar. Nästa stopp var Menlo Park och vår lägenhet.....väldigt nervöst att se vilket vrak vi godkänt över nätet. Det blev en överaskning, lägenheten är jätte fin och området helt fantastiskt. Då hör det till saken att detta var den billigaste lägenhet vi hittade, bara 23000 kr/månad omöblerad. Vi har en stor innergård där William och Emanuel kan springa runt och spela fotboll. Poolen är tyvärr inte uppvärmd så vi får bada någon annanstans.
Efter att ha lämnat all packning så for vi på IKEA för att handla ett helt bohag. Just ja, på vägen dit så hyrde vi en lastbil som Fredrik fick köra och jag tog hyrbilen med pojkarna. Vi lyckades iaf köpa sängar, täcken och kuddar, tallrikar, glas och sånt som hör till köket och en del lampor. Det var vad vi orkade få till första dagen, dag två blev det soffa, köksbord, stolar och tv-möbel och leksaker. Alla dagar har vi gått på lekparker också så att pojkarna får göra något roligt också.
Nu har vi även internet så det är jätteskönt.