William & Emanuel

William & Emanuel

På väg till Stanford

November 2014Skapad av Christina Dahlström tor, november 20, 2014 21:47:45
Nu har jag börjat jobba på Stanford. Jag delar rum med tre andra postdocs. Han jag jobbar hos har jag träffat ett par gånger men som alltid är alla väldigt upptagna så jag sitter mest och jobbar för mig själv på rummet. När jag väl vet vilka analyser jag ska göra så blir jag upplärd på de instrumenten. Det finns det mesta här så det är bara att vraka och välja skulle jag tro.
Det är ca 3,5 km till jobbet vilket är perfekt så jag kan promenera dit. På bilderna ser ni hur det ser ut efter vägen, väldigt mycket träd och grönt överallt. Ja eller nu är det faktiskt höst här så det är lite gult och löven trillar av men det är ändå skönt väder. Man går även förbi en golfbana.
Det ni inte ser på bilderna är att längs vissa delar så är det 8 filers väg så det är kanon att de gjort en cykelväg så man slipper gå precis uppi trafiken. Ju närmare man kommer området där vi bor så blir det lugnare och på vår gata är det helt tyst. Vi hör inga ljud från trafik alls från lägenheten.
Det blir mörkt strax efter 17 och igår märkte jag att det inte är upplyst alls på vägen hem konstigt nog. Får se om jag köper en cykel så det går lite fortare.