William & Emanuel

William & Emanuel

Dagiskompisar

Oktober 2012Skapad av Christina Dahlström mån, oktober 29, 2012 12:56:46

Här har vi bästa vännerna som dom själv säger. William och hans bästis Mira och sen kommer Emanuel och hans Line. Jag måste säga att dagisgruppen är väldigt bra, många fina barn. Eftersom hela gruppen på 15 barn är i samma ålder (2,5-3) så betyder det såklart en hel del fajter också. Det är inte bara hemma dom är trotsiga utan det är en hel del som händer på dagis också.
Imorse blev vi less när vi lämnade dom för återigen så är det ingen fröken som kan ta våra barn. Dom har kommit in en period när de är svåra att lämna, de blir ledsen osv och då vore det bra om en fröken kan komma och hjälpa till. Imorse satt en fröken vid frukostbordet och de två andra gjorde inget särskilt så de skulle såklart ha tagit med barnen och gjort något. Det tog oss nästan en halvtimme innan vi kände att det gick att gå därifrån. Man kan ju inte gå när dom är ledsna och ingen till synes tänker ta hand om dom. Vi ska ta det med dom naturligtvis, så här kan det inte vara. Bara för att våra killar normalt sett är lättsamma att lämna så måste dom få lite extra när dom väl också blir ledsen!


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Helena tis, oktober 30, 2012 17:01:41

Det låter inte alls bra! Självklart vill man att personalen hjälper till och avleder så att man kan få fara till jobbet utan att ha en liten klump i magen att man lämnar barn som är ledsna. Nu vet jag av erfarenhet att det fort går över, så fort mamma och pappa farit är det full fart, men bra att ni tar ett litet snack med personalen så det blir ordning på torpet igen smiley Ge småbusarna en stor Kram från moster smiley

Skapad av Anne-Lie mån, oktober 29, 2012 13:14:12

Men fy vad trist att det är så. Prata med dom, så går det ju inte att ha! Hoppas det blir bättre!

Kram