William & Emanuel

William & Emanuel

Nu är det dags

November 2014Skapad av Christina Dahlström sön, november 16, 2014 05:35:24
I måndags bar det av som ni säkert vet. Vi tog tåget vid 10-tiden och var framme vid 13 på Arlanda. Den resan gick jätte bra och det var inte förrän vi var i Uppsala som pojkarnas tålamod började tryta. På Arlanda tog vi en sen lunch och sen var det Elsa Belskows lekpark för hela slanten. Vi var nog där 3 timmar innan planet gick.
Jag måste säga att jag är jätte imopnerad över Norwegian. Dels så var planet jätte fräscht, det var bra underhållningsystem, bra mat, tokigt billig resa och sen var det halvtomt så de allra flesta låg och sov på 3 säten själva. Vi lyfte 18.30 och efter att vi ätit middag och kollat lite på film så somade grabbarna vid 10 och sov tills vi kom fram till San Fransisco, helt suveränt. Själv sov jag inte en sekund av någon anledning.
Det som var jobbigast på hela resan var själva passkontrollen där vi fick stå i kö jätte länge. När vi fått våra väskor tog vi en shuttle till hotellet i Oakland för att sova en natt. Eftersom grabbarna redan sovit bra många timmar så var det inte så enkelt att få dom att somna men vid 1 somnade William och sen vaknade dom 4. Jet-lag får vi nog leva med några dagar.

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.