William & Emanuel

William & Emanuel

Pepparkaksbak och julgran

December 2014Skapad av Christina Dahlström ons, december 10, 2014 22:56:11

Jag och Fredrik älskar verkligen julen så vi måste göra vårt bästa för att få julstämning även om det är svårt när man tittar ut genom rutan. Vi har iaf bakat pepparkakor. Vi hade former från play-doo leran som passade perfekt att baka med. Vi köpte degen på IKEA. Även glögg och lussekatter köpte vi där, helt ok faktiskt.
Det fick bli en plastgran i år eftersom vi har heltäckningsmatta. All belysning satt redan i och såklart ingick en fjärrkontroll till belysningen så kan man ändra mellan vitt, färgat och blinkande ljus. Gissa vilka som tyckte det var kul =)
Just ja, adventsljusstake och stjärna fick vi också köpa på Ikea för det finns ingenstans.Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Gunilla tor, december 11, 2014 19:09:06

Ni verkar ju ha riktigt fint julmys. Farmor är en hejare på pepparkakor. Ja, här finns det ju hellre ingen snö. Ha, det riktigt bra. Kram gammelfaster o Kalle

Skapad av Anne-LIe tor, december 11, 2014 06:29:39

Ni verkar ha det bra där borta. Härligt med besök och lite julstök. Det måste kännas konstigt att julstöka i värmen. :) Jag tycker det känns konstigt att vi julstökar i mars... Nehe, det är inte mars, det är bara vädret som är lite vridet! Vad tycker grabbarna om flytten?
Kramar